Ervaringen bij Angsten en Paniekaanvallen

Lees hieronder de ervaringen bij angsten en paniekaanvallen van enkele van mijn patiënten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op, Marjolein Kranendijk T 06-19173050.

Ervaring van Wim – bij paniekaanvallen en hyperventilatie

Afgelopen Oudejaarsavond zat ik vlak voor sluitingstijd bij onze dokter in zijn spreekkamer. Ik voelde mij vreselijk en dacht dat ik het aan mijn hart had. Na een gesprek en wat onderzoekjes was de conclusie stress, hyperventilatie en paniekaanvallen. De arts stelde medicijnen voor, iets waar ik grote aversie tegen heb. Dus ben gaan zoeken op internet en kwam zo in februari op acupunctuur bij Marjolein terecht. Met grote reserve heb ik de behandelingen ondergaan, maar ik ben om! Mijn klachten zijn zo goed als over. Natuurlijk moet ik op mijn ademhaling blijven letten, maar voel mij stukken beter. Kortom ik raad het iedereen aan!

– Wim –

De ervaring van Frank – acupunctuur bij overspannenheid en paniekaanvallen

In 2012 ben ik overspannen geraakt door mijn werk. Mijn klachten waren veel piekeren en last van paniek en angstaanvallen. Later uitte zich dat als druk op de borst (kortademig). Samengevat ontstond er veel onrust in mijn hoofd (hoofdzaken niet van bijzaken kunnen scheiden). In eerste instantie was ik onder behandeling bij een psycholoog. Dat had uiteindelijk niet het gewenste resultaat.

Nadien ben ik zelf op zoek gegaan wat voor mijn gevoel beter bij mij paste en kwam terecht bij Marjolein. Ik ben van mening dat mijn probleem niet alleen met praten op te lossen was. Wat ik als zeer positief ervaren heb is dat er regelmatig gesprekken in combinatie met de behandelingen. Na enkele behandelingen begon ik te merken dat de onrust in mijn hoofd steeds minder werd. Nadien volgde de druk op de borst die ik tot nu toe niet meer heb. Ik voel me ook steeds rustiger. Het gevoel is dat ik mezelf weer redelijk onder controle heb.

Het is moeilijk uit te leggen hoe bevrijdend dat voelt. Je zit in zekere zin gevangen in je eigen hoofd/lichaam. Mijn gezin merkt nu ook, inclusief de hond, dat ik een stuk rustiger bent geworden. Ook op mijn werk maak ik me eigen niet meer zo druk (relativeren).

Uit bovenstaande kun je concluderen dat ik zeer tevreden bent over de behandelingen van Marjolein.

– Frank –

Al meer dan 10 jaar ervaring bij de behandeling van angsten en paniekaanvallen

Ervaringen bij angsten en paniekaanvallen kunnen variëren van milde klachten tot paniekaanvallen. Inmiddels heb ik al 10 jaar ervaring in de behandeling van angsten, uiteenlopend van hypochondrie, agorafobie (straatvrees), sociale angsten, faalangst en bloosangst.

Wilt u weten hoe acupunctuur werkt bij angsten en paniekaanvallen, dan kun je mij bellen op tel. 06-19173050. Marjolein Kranendijk, acupuncturist, coach en apotheker (niet praktiserend).  Je kan ook alvast aan de slag gaan met deze 3 tips.