Klachten behandelen met acupunctuur

Acupunctuur - lichaam en geestAcupunctuur kan vele klachten behandelen, zowel chronische als acute klachten. Het bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Acupunctuur herstelt de gezondheid zowel op lichamelijk, als ook op mentaal en emotioneel niveau.

In de acupunctuur gaan we uit van de verbinding tussen lichaam en geest. Hoe we denken heeft zijn weerslag op  hoe we omgaan met lichamelijke klachten en vice versa.  Lichamelijke klachten vragen veel van onze aandacht, wat vermoeiend is. Andersom kan bijvoorbeeld piekeren lichamelijke klachten geven zoals hoofdpijn en maagklachten. Acupunctuur brengt tot rust en herstelt de balans tussen lichaam en geest, waardoor klachten verminderen.

Welke klachten behandelen met acupunctuur?

Met acupunctuur kun je de volgende klachten behandelen:

Dit zijn de meest voorkomende klachten, die ik in mijn acupunctuurpraktijk behandel, maar ook voor andere klachten kun je bij mij terecht.

Behandeling met Vijf Elementen Acupunctuur en coaching

Ik zie klachten als een kans om te luisteren naar je lichaam en te doen wat goed voor jou is. Het is een kans om een positieve verandering te maken in je leefstijl of denkpatroon door bijvoorbeeld beter voor jezelf te gaan zorgen, meer te ontspannen of beter je grenzen aan te geven. Als coach kijk ik samen met jou wat jij nodig hebt om je weer beter te gaan voelen.

Behandeling met Vijf Elementen Acupunctuur en coaching ondersteunt deze positieve verandering. Wat je merkt na 4 tot 6 behandelingen is:

  • vermindering van je klachten
  • het ontspant het lichaam,
  • brengt je mentaal tot rust
  • vermindering van je medicijngebruik
  • en je hebt meer energie.

Wil je weten of acupunctuur en coaching iets voor jou is, dan kun je contact opnemen met mij, Marjolein Kranendijk, acupuncturist, coach en apotheker (niet praktiserend). T: 06-19173050 of mail mij op acupunctuur@acupunctuurbijmarjolein.nl.  Dan leg ik uit hoe ik werk en kun je daarna besluiten of dit wat voor jou is.