Afspraak maken voor een acupunctuurconsult

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of meer informatie over de acupunctuur en coaching? Dan kun je mij mailen of bellen. Vermeld in de email jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer.  Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met je. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

Neem contact op met mij via:

Marjolein Kranendijk  (coach, acupuncturist en apotheker (n.p.)
T. 06-19173050
E: acupunctuur@acupunctuurbijmarjolein.nl

Contactformulier

  • Geef een korte omschrijving van eventuele klachten.

 

Mijn werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag in Zeist van 9.30 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Antwoord op veel gestelde vragen over acupunctuur kun je vinden op vragen en links. Meer informatie over de kosten van een consult en vergoeding door de zorgverzekeraar kun je vinden op kosten en vergoeding.

Ondanks dat corona nu minder in Nederland voorkomt, is het toch belangrijk met elkaar te blijven zorgen voor een goede hygiëne om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Lees daarom de maatregelen goed door voor u naar de praktijk komt. 

Bereikbaarheid

Als zelfstandig therapeut ben ik werkzaam op dinsdag en donderdag in het Helicongebouw in Zeist. Het adres is Socrateslaan 22A, 3707 GL Zeist (aanbellen bij nr 8 Acupunctuur).

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 56 vanaf station Driebergen-Zeist. Kom je met de auto? Er is de mogelijkheid om te parkeren op de Socrateslaan en op het terrein bij de Vrije Hogeschool.
Het Helicongebouw is ook toegankelijk voor cliënten met een rolstoel.