Afspraak maken voor een acupunctuurconsult

Wil je een afspraak maken voor een acupunctuurbehandeling of meer informatie over acupunctuur? Dan kun je mij mailen, bellen of het contactformulier invullen. Vermeld jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met je.

Ben je al klant bij mij? Dan kan je zelf een afspraak maken in de online agenda. Mijn werkdagen zijn op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Neem contact op met mij via:

Marjolein Kranendijk
Amsterdamsestraatweg 128-134
3513 AL Utrecht
tel. 06-19173050
E-mail: acupunctuur@acupunctuurbijmarjolein.nl

Contactformulier

  • Geef een korte omschrijving van eventuele klachten.

 

Antwoord op veelgestelde vragen over acupunctuur kun je vinden op vragen en links. Meer informatie over de kosten van een consult en vergoeding door de zorgverzekeraar kun je vinden op kosten en vergoeding.

Bereikbaarheid

Als zelfstandig therapeut ben ik werkzaam bij praktijk DOM op de Amsterdamsestraatweg 128-134. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is op loopafstand van Utrecht Centraal. Kom je met de auto? Er is de mogelijkheid om te parkeren op de Amsterdamsestraatweg of de 1e Daalsedijk achter de praktijk.

Voor een routebeschrijving kijk op praktijk DOM.

Acupuncturist in het noorden van Nederland

Zoek je een acupuncturist in Friesland en omgeving?
Dan kun je terecht bij John Zantinge, acupuncturist gevestigd in Leeuwarden. Kijk voor meer informatie op www.acupunctuur-tcg.nl