Afspraak maken voor een acupunctuurconsult

Wil je een afspraak maken voor een consult of meer informatie over acupunctuur? Dan kun je mij mailen, bellen of het contactformulier invullen. Vermeld jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met je.

Nu de praktijk weer open is, is het belangrijk met elkaar te zorgen voor een goede hygiëne om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Lees daarom de maatregelen goed door voor u naar de praktijk komt. 

Online acupunctuur afspraak

Ben je al klant bij mij? Dan kan je zelf een afspraak maken in de online agenda. Mijn werkdagen zijn op dinsdag in Zeist en woensdag in Doorn van 10.00 tot 17.00 uur.

Neem contact op met mij via:

Marjolein Kranendijk, acupuncturist, apotheker (n.p.) en coach (i.o.)
T. 06-19173050
E: acupunctuur@acupunctuurbijmarjolein.nl

Contactformulier

  • Geef een korte omschrijving van eventuele klachten.

 

Antwoord op veelgestelde vragen over acupunctuur kun je vinden op vragen en links. Meer informatie over de kosten van een consult en vergoeding door de zorgverzekeraar kun je vinden op kosten en vergoeding.

Bereikbaarheid

Als zelfstandig therapeut ben ik werkzaam op dinsdag in het Helicongebouw in Zeist. Het adres is Socrateslaan 22A, 3707 GL Zeist (aanbellen bij nr 8 Acuplus). De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 56 vanaf station Driebergen-Zeist. Kom je met de auto? Er is de mogelijkheid om te parkeren op het terrein van bij de Vrije Hogeschool.

Op woensdag ben ik werkzaam bij Sansoma, het instituut voor lichaamsbewustzijn, in Doorn. Het adres is Dorpsstraat 26. Sansoma is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 50 richting Wageningen vanaf station Driebergen-Zeist. Ook is er bij Sansoma voldoende parkeergelegenheid.

Acupuncturist in het noorden van Nederland

Zoek je een acupuncturist in Friesland en omgeving?
Dan kun je terecht bij Bertha Elzinga, in Nij Beets. Tel: 06-30967463.