Afspraak maken voor een consult

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of meer informatie over de acupunctuur en coaching? Dan kun je mij mailen of bellen. Vermeld in de email jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer.  Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met je. Binnen 2 werkdagen bel of mail ik je terug.

Marjolein Kranendijk  (coach, acupuncturist en apotheker (n.p.)
T. 06-19173050
E: acupunctuur@acupunctuurbijmarjolein.nl

Contactformulier

  • Geef een korte omschrijving van eventuele klachten.

 

Je kunt een afspraak maken op maandag, dinsdag en vrijdag in Zeist van 9.30 tot 17.00 uur.

Veel gestelde vragen

Wij zijn ons bewust van gevoeligheid van de informatie die jij met ons deelt. Daarom hanteren wij een privacybeleid, wat is opgesteld volgens landelijke regelgeving.

Antwoord op veel gestelde vragen over acupunctuur kun je vinden op vragen en links. Meer informatie over de kosten van een consult en vergoeding door de zorgverzekeraar kun je vinden op kosten en vergoeding.

 

Bereikbaarheid

Als zelfstandig therapeut ben ik werkzaam in het Helicongebouw in Zeist. Het adres is Socrateslaan 22A, 3707 GL Zeist (aanbellen bij nr 8 Acupunctuur).

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 56 vanaf station Driebergen-Zeist. Kom je met de auto? Er is de mogelijkheid om te parkeren op de Socrateslaan en op het terrein bij de Vrije Hogeschool.
Het Helicongebouw is ook toegankelijk voor cliënten met een rolstoel.