Ontdek het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam

Mijn eigen zoektocht naar genezing begon rond mijn 19e. Ik leed al een aantal jaar aan een depressie en had daarbij allerlei vage lichamelijke klachten, zoals spataderen, darmklachten en slaapproblemen. Mijn toenmalige huisarts kon hier weinig mee en vertelde mij dat ik ermee moest leren leven. Ik had het idee dat er niks aan mijn klachten gedaan kon worden. Kan je je voorstellen dat je dat te horen krijgt op je 19e?! Ik wilde genezen en ging op zoek naar het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Het eerste sprankje hoop

Het ging op en af met mij tot mijn moeder op een avond een lezing over Chinese geneeswijze bij woonde. Mijn moeder maakte voor mij een afspraak bij een Chinese therapeut en zij kwam erachter dat bepaalde voeding voor mij niet geschikt was. Ik volgde een streng dieet zonder suikers en melk en slikte probiotica om mijn darmen weer optimaal te laten werken. En via de studentenvereniging kwam ik in aanraking met yoga. Dat was het moment waarop dingen in mijn leven gingen veranderen. Ik ontmoette mijn toenmalige vriend, nu mijn man, en ging zelf acupunctuur studeren. Ik voelde me meer op mijn plek in de wereld dan ooit daarvoor.

 

De principe van het zelfgenezend vermogen

Via mijn studies acupunctuur, een coach-opleiding vanuit de Zijnsoriëntatie, de beoefening van tai chi & chi kung en meditatie ben ik het werkelijke principe van genezing gaan begrijpen. Deze kennis heb ik toegepast bij al mijn cliënten en in mijn eigen genezingsproces bij mijn depressie en na mijn hersenschudding. In de kern is dat voor mij het omarmen van onze eigen levensenergie en dat is iets wat niemand anders voor ons kan doen dan wijzelf. Alleen wij kunnen voelen wat wij nodig hebben om ons weer helemaal beter te gaan voelen. Zo kwam ik op het idee om een online programma op te zetten om meer mensen sneller te kunnen helpen.

Om mijn kennis met jullie te delen heb ik het Your Healing Consciousness Programma ontwikkeld. Dit is een basisprogramma, waarin je leert jouw zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren door:

  • samen te werken met je lichaam in plaats van ertegen te vechten
  • hoe het lichaam functioneert en wat jouw gezondheid allemaal beïnvloed
  • wat het zelfgenezend vermogen en de oorzaak van ziekte is
  • een krachtige verbinding te leggen tussen je hoofd, hart en lijf
  • nieuwe gezonde gewoontes aan te nemen
  • te kiezen voor een gezond leven zoals het bij jou past

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als jij te horen hebt gekregen dat jij moet leren leven met jouw klachten, maar je geen idee hebt hoe je kan herstellen.

Of wanneer een reguliere behandeling voor jou gezondheidsklachten niet (meer) of niet voldoende werkt.

Of wanneer jij aan de slag wilt met jouw eigen gezondheid om lekker in je vel te zitten.

Een voorproefje

Wil jij kennis komen maken met mij of het programma? Kom dan naar de gratis interactieve workshop “start jouw genezing”

Waar: praktijk Helicongebouw, Socrateslaan 22A in Zeist
Wanneer: 11 februari 2023
Tijd: van 14u tot 15.30u
Kosten: €12,50

Of meld je direct aan voor het online programma!

 

Warme groet,

Marjolein Kranendijk