Online programma “Gezonde Zelfzorg, de weg naar vitaliteit”

Heb jij te horen gekregen dat je moet leren leven met jouw ziekte, maar heb je geen idee hoe?

Voel jij je beperkt door jouw (chronische) gezondheidsklachten, maar geloof jij dat jij meer bent dan jouw ziekte?

Wil jij meer gezondheid met minder medicijnen*? 

*Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat leefstijlveranderingen voor een verbetering van de kwaliteit van leven of zelfs volledig herstel kan zorgen bij chronische klachten.

 

Geloof in herstel bij chronische klachten

Leren leven met een ziekte. Vind jouw balans in het leven met een chronische aandoening. Als je een ziekte hebt, dan kan je (plotseling) niet meer wat je allemaal in het leven zou willen. Naast de fysieke beperking kan een ziekte ook sociaal onbegrip opleveren. Toch is er hoop op verbetering en kun je nog steeds een gelukkig leven leiden met een chronische ziekte. 

Elke dag werkt jouw lichaam aan jouw herstel dankzij het zelfgenezend vermogen. In rust vervangt het lichaam dagelijks miljoenen zieke cellen door gezonde nieuwe cellen. Dit proces kan jij stimuleren met behulp van een gezonde leefstijl, minder stress en een gezonde mindset over jouw herstel. 

Wil jij leren hoe jij zelf de regie kan pakken en jouw zelfgenezend vermogen kan bevorderen? In dit online programma “gezonde zelfzorg: de weg naar herstel” bieden we jou de handvaten voor meer gezondheid!

Ik wil herstellen en meld me nu aan!

De regie over jouw gezondheid

Uit het onderzoek van o.a. Kelly Turner bij 1500 kankerpatiënten, die volledig herstelden blijkt dat deze patiënten zelf de regie namen over hun eigen leven. Dit geldt niet alleen voor kankerpatiënten, maar ook patiënten met auto-immuunziekten en chronische ontstekingen.

Wat kun jij doen om zelf de regie te pakken over jouw gezondheid?

  1. Vertrouwen en de wil om te kiezen voor herstel
  2. Herstel de balans tussen inspanning en rust door stress te verminderen
  3. Luister naar jouw lichaam, wat klopt voor jouw herstel en wat niet
  4. Het loslaten van opgekropte emoties
  5. Het transformeren van negatieve gedachten
  6. Voeden van positieve emoties als zelfliefde en waardering
  7. Het vragen van steun bij vrienden, familie en hulpverleners
  8. Kiezen voor gezonde voeding en supplementen, de fysieke bouwstenen van herstel
  9. In beweging komen en werken aan jouw herstel.

 

De weg naar herstel bij klachten

Het  online programma “Gezonde zelfzorg, de weg naar herstel” bestaat uit 7 lessen en aanvullende opdrachten met elk een video van 10 minuten, 5 transformerende meditaties en instructies voor het schrijven van een herstelplan.

Dit programma is niet bedoeld om een diagnose te stellen. Het is bedoeld om jou bewust te leren omgaan met jouw lichaam, jouw energie en jouw leven.

"Door het programma kwam ik er al bij de eerste les achter dat ik eigenlijk helemaal niet kan ontspannen. Ik was altijd maar bezig. Nu ik kleine pauzes neem, ervaar ik meer rust en energie."
Nu voor €145,- (ipv €245,-)
Ik wil herstellen en meld me nu aan!